Özel Yazılım

Özel Yazılım Nedir?

Özel yazılım firmanızın ihtiyalarına karşılık işlerinizi kolaylaştıracak tüm masaüstü, web ve mobil uygulamalar için geçerlidir. Hem personel hem takip konusunda eksiklerinizi size özel geliştirilmeye izin vermektedir.

Özel Yazılım Yazdırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Her şeyden önce özellikle konuya hakim değilseniz mutlaka danışmanlık hizmeti alınız. Sonrasında istediğiniz projeyi anlatıp anlaşıldığını teyit ediniz. Ve sizin yazdırmayı düşündüğünüz proje karşıdan dinleyiniz. Bunu farklı farklı firmalarla deneyebilirisiniz. Bütçenize uygun olanı ya da güven vereni seçebilirsiniz. Sadece unutmayın ki bir firmanın yüksek fiyat vermesi onun iyi olduğu anlamına gelmemektedir.

Özel Yazılımın Firmalar Üzerinde Faaliyet Süreçlerindeki Artıları Nelerdir?,

Özel yazılım yazdırmak sadece firma içi işleyiş değil firmalar arası ilişkisel olarak da gerçekleştirilebilir. Örneğin bir muhasebe programı iç işleyiş üzerine takip sağlarken, farklı farklı 4 lokasyondaki muasebesel verileri istediğiniz ve yönettiğiniz bir işleyiş talebiniz olması durumunda özel yazılımlar sizin için kurtuluş olacaktır.
çalıştığınız sektör ile ilgili B2B, B2C, CRM gibi bilindik yapılar yanında sadece size özel ve sektörünüze uygun geliştirmeler yapmak işleyişinizi ve süreç takiplerinizi yönetmenize yardımcı olacaktır.

Bursa özel yazılım olarak kendi iç dinamiklerinde etkin olmasıyla beraber dışa bağımlılığı da bu konuda bulunan bir şehirimizdir. Köklü yazılım şirketleri olmasına rağmen sanayisinin gelişmişliği baazı noksanlıklar yaratamaktadır. İsteklerinize en uygun talep karşılama konusunda lütfen iletişime geçiniz. 


Proje - Çimento ve farin değirmen simülatörleri


Yazılım Firmaları