Özel yazılım ve programlama entegrasyonları

Öne çıkan başka sorunlardan biri de oturmuş yapılara farklı projeleri dahil etme durumudur. Bu nedir peki? Örneğin hali hazırda çalışan bir altyapınız var fakat işin içinden çıkamadığınız ama kendi yazılımınıza dahil etmeniz gereken durumlardır.
Bu durumlarda size ait yazılımda yapılmasını istediğiniz birleştirilecek durumlar için eğer hala devam eden ya da geliştirebileceğiniz durumdaysa yazılım sahibi kişilerle görüşürüp gerek post gerek webservice ya da çok farklı çözümler ortak bir çerçevede hazırlanır. Ya da direkt database(veritabanı) inize dahil oluruz.

Entegrasyonlar neden önemlidir?


Özel program yazdırmak istiyorsanız işleyişinizi kolaylaştırmak için ama dahil olmasını istediğiniz başka yazılımlarınız varsa sorunların çözümü için en mantıklı tercihtir.
Ya da hazır projeleriniz başka şekilde şekillendirmeniz gerekeceği durumlar olabilir. 
Örneğin farklı farklı lokasyonlarda sabit çalışan muhasebe programlarınız var fakat bir merkezden izlenmesi gerekmektedir. Burda devreye biz giriyoruz. Veritabanınızı inceleyip merkez oluşturduğumuz altyapıya entegre edip istediğiniz her listelemeyi ve sonuçları size sunuyoruz. 
 


Proje - Üretim Takip Yazılımı


Özel yazılım ve termin süresi sorunları