Özel yazılım nedir?

Özel yazılım, belli bir amaç için özel olarak tasarım edilen ve geliştirilen bir yazılımdır. Özel yazılım, bir şirketin veya bir organizasyonun iş ihtiyaçlarına özel olarak tasarım edilebilir. Örneğin, bir e-ticaret şirketinin işlemlerini yönetmek için özel olarak tasarım edilen bir yazılım veya bir hastane veri tabanının yönetimi için tasarım edilen bir yazılım gibi.

Özel yazılım, genellikle paket yazılımlardan (örneğin, Microsoft Office gibi) daha özel işlevler içerebilir ve daha spesifik bir amaca hizmet edebilir. Özel yazılım, genellikle bir şirketin veya organizasyonun ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarım edilir ve geliştirilir, bu nedenle de paket yazılımlardan daha pahalı olabilir.

Özel yazılım, genellikle bir şirketin veya organizasyonun iş ihtiyaçlarına özel olarak tasarım edilerek geliştirilir. Bu yazılım, genellikle paket yazılımlardan daha özel işlevler içerebilir ve daha spesifik bir amaca hizmet edebilir. Özel yazılım, genellikle bir şirketin veya organizasyonun ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarım edilir ve geliştirilir, bu nedenle de paket yazılımlardan daha pahalı olabilir.


Websitesi yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?


Websitesi yaptırmak istiyorum