Proje - CMS - Çoklu Website Takibi

Tek yerden onlarca websitenizi yönetmek mi sorununuz? şuan baktığınız bu website aynı anda tek bir panelden yönetilen Mav.CMS alt yapısıyla hazırlnmıştır. Tüm siteleriniz arasında iletişim kuran, için parametreler, mail bilgilendirmeler, webservice entegrayonları dinamik olarak haırlayacağınız. ASP.NET projesidir.

Çoklu websitesi yönetmek nedir?

Çok fazla siteniz olabilir. Her biri için ayrı ayrı panellerde aynı işleri yapmak sorun mu oluyor? Tek bir panelden örn. aynı sayfayı eklemek ya da duyuruyu eklemek için tek yerden yönetin. Tek panel ve onlarca hatta yüzlerce sınırsız site. Google SEO uyumlu yapısıyla düzenli güncellenen alt yapısıyla Rich Snippet ve optimizasyonlarıyla, Dinamikliğin keyfini sürün. Site içinde webservice entegrasyonları ile iletişim formlarınızı istediğiniz sisteme entegre edebilirisiniz. Dinamik paramterler ve dinamik konu eklemeler, ve bir çok diğer özellik için test sitelerimize bakmaktan çekinmeyin.

Domain kaydını yaptığınız firmaların bilgilerini, domain geçerlilik süresini takip edin. Topluca yakınlaşan ödemeleri takip edin.


Proje - Android Sınav Motoru


Proje - Eğitim Kurumu Sistemi - kursprogramim.com